Ben Feringa in De Vooravond over gebruik biomassa: “Domste wat je kunt doen”

Ben Feringa in De Vooravond over gebruik biomassa: “Domste wat je kunt doen”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ben Feringa</em> in <em>De Vooravond</em> over gebruik <em>biomassa</em>: “Domste wat je kunt doen” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Chemicus Ben Feringa noemt het verstoken van hout en biomassa om het klimaat te redden 'ongeveer het domste wat je kunt doen'. Feringa roept daarom ook op om biomassa voor nuttige en duurzame doeleinden te gebruiken, samen met grote bedrijven zoals Shell en Unilever. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ben Feringa in De Vooravond over gebruik biomassa: “Domste wat je kunt doen”

Chemicus Ben Feringa noemt het verstoken van hout en biomassa om het klimaat te redden 'ongeveer het domste wat je kunt doen'. Feringa roept daarom ook op om biomassa voor nuttige en duurzame doeleinden te gebruiken, samen met grote bedrijven zoals Shell en Unilever.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ben Feringa in De Vooravond over gebruik biomassa: “Domste wat je kunt doen” of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier