De Vooravond gemist? Splinter Chabot spreek vol lof over boekenbranche

De Vooravond gemist? Splinter Chabot spreek vol lof over boekenbranche

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Splinter Chabot</em> spreek vol lof over boekenbranche Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De familie Chabot is weer aangeschoven tijdens De Vooravond om te vertellen over hun passie voor boeken. Volgens Splinter Chabot is de boekenbranche enorm duurzaam en altijd open: "Het grootste vliegtuig dat bestaat is je fantasie, waarmee je overal naartoe kan reizen." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Splinter Chabot spreek vol lof over boekenbranche

De familie Chabot is weer aangeschoven tijdens De Vooravond om te vertellen over hun passie voor boeken. Volgens Splinter Chabot is de boekenbranche enorm duurzaam en altijd open: "Het grootste vliegtuig dat bestaat is je fantasie, waarmee je overal naartoe kan reizen."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Splinter Chabot spreek vol lof over boekenbranche of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV