De Vooravond gemist? De Noordzee is dirigent bij boeken van Louis Couperus

De Vooravond gemist? De Noordzee is dirigent bij boeken van Louis Couperus

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? De <em>Noordzee</em> is dirigent bij boeken van <em>Louis Couperus</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sebastiaan Chabot spreekt met lovende woorden over het boek 'Noodlot' van de Haagse schrijver Louis Couperus. Volgens Chabot is de Noordzee de dirigent van het boek, overal zitten zee-accenten verstopt en de zinnen zijn als het ware golven op papier. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? De Noordzee is dirigent bij boeken van Louis Couperus

Sebastiaan Chabot spreekt met lovende woorden over het boek 'Noodlot' van de Haagse schrijver Louis Couperus. Volgens Chabot is de Noordzee de dirigent van het boek, overal zitten zee-accenten verstopt en de zinnen zijn als het ware golven op papier.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? De Noordzee is dirigent bij boeken van Louis Couperus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier