Veronica Inside gemist? René van der Gijp over overval familie Zahavi: "Doe geen Rolex om"

Veronica Inside gemist? René van der Gijp over overval familie Zahavi: "Doe geen Rolex om"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? René van der Gijp over overval familie <em>Zahavi</em>: &quot;Doe geen Rolex om&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Onlangs is bekend geworden dat de familie van PSV'er Zahavi te maken heeft gehad met een gewelddadige overval. René van der Gijp is hier helaas ook ervaringsdeskundige in en reageert op de gebeurtenis. Hij heeft namelijk de Instagram van de vriendin van Zahavi bekeken en spotte daar iets wat aanzet zou kunnen geven tot deze overval: "Zij heeft een Rolex om van 40.000 euro, doe dat gewoon niet." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onlangs is bekend geworden dat de familie van PSV'er Zahavi te maken heeft gehad met een gewelddadige overval. René van der Gijp is hier helaas ook ervaringsdeskundige in en reageert op de gebeurtenis. Hij heeft namelijk de Instagram van de vriendin van Zahavi bekeken en spotte daar iets wat aanzet zou kunnen geven tot deze overval: "Zij heeft een Rolex om van 40.000 euro, doe dat gewoon niet."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René van der Gijp over overval familie Zahavi: "Doe geen Rolex om" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier