Video: Hugo de Jonge blij met voorbereidingen en veiligheid Songfestival

Video: Hugo de Jonge blij met voorbereidingen en veiligheid Songfestival

Ministers Arie Slob en Hugo de Jonge kwamen maandag even kijken hoe het eraan toegaat in Ahoy waar de voorbereidingen van het Songfestival in volle gang zijn. "Binnen moet het volkomen veilig zijn en dat is gelukt! Door het heel strak te organiseren en daar kunnen we van leren hoe je een meerdaags evenement organiseert", aldus Hugo de Jonge.

Bekijk de video van het Songfestival hieronder.

Video: <em>Hugo de Jonge</em> blij met voorbereidingen en veiligheid <em>Songfestival</em> Ministers Arie Slob en Hugo de Jonge kwamen maandag even kijken hoe het eraan toegaat in Ahoy waar de voorbereidingen van het Songfestival in volle gang zijn. "Binnen moet het volkomen veilig zijn en dat is gelukt! Door het heel strak te organiseren en daar kunnen we van leren hoe je een meerdaags evenement organiseert", aldus Hugo de Jonge. Bekijk de video van het Songfestival hieronder. Bekijk ook Ernst Kuipers in Op1: “Heb totaal geen spijt van uitspraak avondklok” Bekijk deze video » Zien: Hugo de Jonge heeft begrip voor BMI-uitsluiting tijdens Songfestival Bekijk deze video » Video: waarom verkiest Hugo de Jonge Songfestival boven voetbalwedstrijden? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Hugo de Jonge blij met voorbereidingen en veiligheid Songfestival


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Hugo de Jonge blij met voorbereidingen en veiligheid Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier