René van der Gijp in Veronica Inside over rentree Robben: "Hij staat boven de reputatie"

René van der Gijp in Veronica Inside over rentree Robben: "Hij staat boven de reputatie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

René van der Gijp in <em>Veronica Inside</em> over rentree <em>Robben</em>: &quot;Hij staat boven de reputatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Arjen Robben heeft zijn rentree gemaakt in de basis van FC Groningen. De mannen van VI zijn blij voor de voetballer: "Hartstikke leuk voor die jongen." Volgens René van der Gijp kan hij nu ook niet meer zoveel fout doen na zo'n carrière: "Ik denk wel dat hij boven de reputatie staat. Hij heeft zoveel bereikt." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Arjen Robben heeft zijn rentree gemaakt in de basis van FC Groningen. De mannen van VI zijn blij voor de voetballer: "Hartstikke leuk voor die jongen." Volgens René van der Gijp kan hij nu ook niet meer zoveel fout doen na zo'n carrière: "Ik denk wel dat hij boven de reputatie staat. Hij heeft zoveel bereikt."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in Veronica Inside over rentree Robben: "Hij staat boven de reputatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier