TOTO-voorspelling Feyenoord in Veronica Inside: "Technisch te beperkt voor kunstgras

TOTO-voorspelling Feyenoord in Veronica Inside: "Technisch te beperkt voor kunstgras

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

TOTO-voorspelling <em>Feyenoord</em> in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Technisch te beperkt voor kunstgras Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van VI mogen weer een rondje TOTO-voorspellen. Hierbij komt ook de wedstrijd Heracles - Feyenoord aan bod. Wilfred zorgt ervoor dat de mannen voorbereidt zijn op wat ze gaan zeggen: "Dick zit te kijken hé." Deze wedstrijd is echter op kunstgras en hierdoor maken de spelers van Feyenoord weinig kans volgens Johan: "Die spelers zijn te beperkt technisch om op kunstgras te spelen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van VI mogen weer een rondje TOTO-voorspellen. Hierbij komt ook de wedstrijd Heracles - Feyenoord aan bod. Wilfred zorgt ervoor dat de mannen voorbereidt zijn op wat ze gaan zeggen: "Dick zit te kijken hé." Deze wedstrijd is echter op kunstgras en hierdoor maken de spelers van Feyenoord weinig kans volgens Johan: "Die spelers zijn te beperkt technisch om op kunstgras te spelen."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TOTO-voorspelling Feyenoord in Veronica Inside: "Technisch te beperkt voor kunstgras of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier