Veronica Inside: Johan Derksen schaamt zich voor Frank de Boer als bondscoach

Veronica Inside: Johan Derksen schaamt zich voor Frank de Boer als bondscoach

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen is niet zo te spreken over het optreden van Bondscoach Frank de Boer. "Het leven van Frank de Boer houdt op bij een bal", aldus Johan.

<em>Veronica Inside</em>: Johan Derksen schaamt zich voor <em>Frank de Boer</em> als bondscoach Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is niet zo te spreken over het optreden van Bondscoach Frank de Boer. "Het leven van Frank de Boer houdt op bij een bal", aldus Johan. QatarDe Boer heeft tijdens een interview, op de vraag of er gevoetbald mag worden in Qatar, gereageerd met antwoorden waarbij mensenrechten niet aan bod kwamen. "Hier moet onze bondscoach toch iets van zeggen, Ik schaam me dood", reageert Johan geïrriteerd. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Qatar
De Boer heeft tijdens een interview, op de vraag of er gevoetbald mag worden in Qatar, gereageerd met antwoorden waarbij mensenrechten niet aan bod kwamen. "Hier moet onze bondscoach toch iets van zeggen, Ik schaam me dood", reageert Johan geïrriteerd.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Johan Derksen schaamt zich voor Frank de Boer als bondscoach of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier