Veronica Inside: Wim Kieft over verdwenen chemie bij Feyenoord

Veronica Inside: Wim Kieft over verdwenen chemie bij Feyenoord

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: Wim Kieft over verdwenen chemie bij <em>Feyenoord</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het loopt momenteel niet echt lekker bij Feyenoord, dat is ook aan de uitslagen van de afgelopen wedstrijden duidelijk te zien. Wim Kieft vindt dat Dick Advocaat spelers afvalt en Steven Berghuis teveel in bescherming neemt: "Dat vind ik niet fair en dat komt ook niet lekker over in zo'n spelersgroep." De chemie van het team van Feyenoord is verdwenen volgens Kieft. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het loopt momenteel niet echt lekker bij Feyenoord, dat is ook aan de uitslagen van de afgelopen wedstrijden duidelijk te zien. Wim Kieft vindt dat Dick Advocaat spelers afvalt en Steven Berghuis teveel in bescherming neemt: "Dat vind ik niet fair en dat komt ook niet lekker over in zo'n spelersgroep." De chemie van het team van Feyenoord is verdwenen volgens Kieft.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Wim Kieft over verdwenen chemie bij Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier