Interview Mark Rutte bij Nieuwsuur: "Debat 1 april heeft mij diep geraakt"

Interview Mark Rutte bij Nieuwsuur: "Debat 1 april heeft mij diep geraakt"

Waar Mark Rutte tijdens de Tweede Kamerverkiezingen nog dé winnaar was, krijgt hij het momenteel zwaar te verduren. Er worden veel vragen gesteld rondom het vertrouwen in de minister-president. Bij Nieuwsuur spreekt hij vanuit zijn rol als voorman van zijn partij.

Interview <em>Mark Rutte</em> bij <em>Nieuwsuur</em>: &quot;Debat 1 april heeft mij diep geraakt&quot; Waar Mark Rutte tijdens de Tweede Kamerverkiezingen nog dé winnaar was, krijgt hij het momenteel zwaar te verduren. Er worden veel vragen gesteld rondom het vertrouwen in de minister-president. Bij Nieuwsuur spreekt hij vanuit zijn rol als voorman van zijn partij. Twijfelen"Er heeft een héél zwaar debat plaatsgevonden op 1 april, dat heeft mij diep geraakt", aldus Rutte. Heeft de demissionair minister-president dan ook getwijfeld aan zijn rol binnen de Tweede Kamer na het heftige debat en de zware aantijgingen van zijn collega's uit de Kamer? "Ik heb een grote fout gemaakt, dus dat de Kamer mij daarop aanspreekt, snap ik." Daar heeft hij over moeten nadenken, maar nog steeds lijkt hij goed op zijn plek te zitten. Bekijk het interview met Mark Rutte bij Nieuwsuur hierboven.Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Esther Ouwehand spreekt zich uit tijdens De Vooravond: "Mark Rutte is af" Bekijk deze video » Video: Ingrid de Caluwé over interview Mark Rutte bij Nieuwsuur Bekijk deze video » Video: volgens Bernard Wientjes moeten we niet alleen met vingers wijzen naar Mark Rutte Bekijk deze video »
Nieuws :
Interview Mark Rutte bij Nieuwsuur: "Debat 1 april heeft mij diep geraakt"

Twijfelen
"Er heeft een héél zwaar debat plaatsgevonden op 1 april, dat heeft mij diep geraakt", aldus Rutte. Heeft de demissionair minister-president dan ook getwijfeld aan zijn rol binnen de Tweede Kamer na het heftige debat en de zware aantijgingen van zijn collega's uit de Kamer? "Ik heb een grote fout gemaakt, dus dat de Kamer mij daarop aanspreekt, snap ik." Daar heeft hij over moeten nadenken, maar nog steeds lijkt hij goed op zijn plek te zitten.

Bekijk het interview met Mark Rutte bij Nieuwsuur hierboven.Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interview Mark Rutte bij Nieuwsuur: "Debat 1 april heeft mij diep geraakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier