Op1 gemist? Reddingswerkers surfdrama Scheveningen krijgen 'onderscheiding met zwart randje'

Op1 gemist? Reddingswerkers surfdrama Scheveningen krijgen 'onderscheiding met zwart randje'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Reddingswerkers surfdrama <em>Scheveningen</em> krijgen 'onderscheiding met zwart randje' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Precies één jaar geleden speelde het surfdrama zich af in Scheveningen waarbij vijf surfers het leven lieten. Reddingswerkers Arie Verbaan en Brend van den Berg krijgen vandaag een onderscheiding voor hun acties tijdens het drama. Deze krijgen ze van de enige overlevende van het incident: "Het is een onderscheiding met een zwart randje", aldus Arie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Reddingswerkers surfdrama Scheveningen krijgen 'onderscheiding met zwart randje'

Precies één jaar geleden speelde het surfdrama zich af in Scheveningen waarbij vijf surfers het leven lieten. Reddingswerkers Arie Verbaan en Brend van den Berg krijgen vandaag een onderscheiding voor hun acties tijdens het drama. Deze krijgen ze van de enige overlevende van het incident: "Het is een onderscheiding met een zwart randje", aldus Arie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Reddingswerkers surfdrama Scheveningen krijgen 'onderscheiding met zwart randje' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier