Op1: reddingswerker Brend van den Berg haalde overlevende surfdrama Scheveningen uit water

Op1: reddingswerker Brend van den Berg haalde overlevende surfdrama Scheveningen uit water

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: reddingswerker <em>Brend van den Berg</em> haalde overlevende surfdrama <em>Scheveningen</em> uit water Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Reddingswerker Brend van den Berg wist de enige overlevende van het surfdrama in Scheveningen uit het water te halen: "Mijn collega Marco zag een hand boven het water uitkomen." Op dat moment zijn de drie reddingswerkers erheen gevaren en kwamen erachter dat de surfer nog in leven en aanspreekbaar was. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: reddingswerker Brend van den Berg haalde overlevende surfdrama Scheveningen uit water

Reddingswerker Brend van den Berg wist de enige overlevende van het surfdrama in Scheveningen uit het water te halen: "Mijn collega Marco zag een hand boven het water uitkomen." Op dat moment zijn de drie reddingswerkers erheen gevaren en kwamen erachter dat de surfer nog in leven en aanspreekbaar was.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: reddingswerker Brend van den Berg haalde overlevende surfdrama Scheveningen uit water of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier