Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het programma Opgelicht?! weer terug op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:50 uur een nieuwe uitzending. FraudeursIn dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen. ReconstructiesOok zijn er met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en is er aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs van fraude en bedrog. RTL Boulevard: Belgische fitnessgoeroe met bordeel leefde dubbelleven Bekijk deze video » BOOS: bekijk vervolg op ‘Dutch Giant’ Olivier Richters die is opgelicht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het programma Opgelicht?! weer terug op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:50 uur een nieuwe uitzending.

Fraudeurs
In dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen.

Reconstructies
Ook zijn er met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en is er aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs van fraude en bedrog.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opgelicht?!

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier