College Tour met Ilse DeLange gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Ilse DeLange gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Ilse DeLange gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Twan Huys over aftrap nieuw seizoen College Tour met Ilse DeLange: "Heel intiem" Bekijk deze video » College Tour: Ilse DeLange over band met Waylon Bekijk deze video » Ilse DeLange wil nog een keer deelnemen aan Songfestival: "Met juiste lied" (College Tour) Bekijk deze video » Emotionele Ilse DeLange in College Tour over band met haar vader Bekijk deze video » College Tour gemist? Ilse DeLange over irritaties tijdens organisatie Songfestival Bekijk deze video » College Tour gemist? Ilse DeLange niet gevraagd voor bijdrage Songfestival: "Jammer en ongepast" Bekijk deze video » College Tour: Hannah Mae en Joe Buck verrassen Ilse DeLange met Flying Blind Bekijk deze video » Twan Huys is terug met een nieuw seizoen van College Tour, waarin hij bekende gasten interviewt. Studenten zijn erbij en stellen ook vragen. Elke dinsdag om 20:35 uur op NPO 2. Ilse DeLangeAan de vooravond van het Eurovisie Songfestival, dat mede door haar rol als mentor van Duncan Laurence in Nederland plaatsvindt, is Ilse DeLange te gast. CountryMet de kenmerkende snik in haar stem bracht ze het Amerikaanse countrygenre naar Nederland. Ze scoorde talloze hits als I'm not so tough, Miracle en Changes. DuitslandNu richt Ilse DeLange zich ook op haar carrière in Duitsland: ze was te zien in de Duitse versie van Beste Zangers en dit jaar deed ze mee aan de Duitse danscompetitie Let's Dance. Nieuw seizoen College Tour start 11 mei: welke gast willen studenten zien? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Twan Huys is terug met een nieuw seizoen van College Tour, waarin hij bekende gasten interviewt. Studenten zijn erbij en stellen ook vragen. Elke dinsdag om 20:35 uur op NPO 2.

Ilse DeLange
Aan de vooravond van het Eurovisie Songfestival, dat mede door haar rol als mentor van Duncan Laurence in Nederland plaatsvindt, is Ilse DeLange te gast.

Country
Met de kenmerkende snik in haar stem bracht ze het Amerikaanse countrygenre naar Nederland. Ze scoorde talloze hits als I'm not so tough, Miracle en Changes.

Duitsland
Nu richt Ilse DeLange zich ook op haar carrière in Duitsland: ze was te zien in de Duitse versie van Beste Zangers en dit jaar deed ze mee aan de Duitse danscompetitie Let's Dance.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op College Tour met Ilse DeLange gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier