Paul van Vliet in Op1 over 60-jarige theatercarrière

Paul van Vliet in Op1 over 60-jarige theatercarrière

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Paul van Vliet in <em>Op1</em> over 60-jarige <em>theatercarrière</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Hij komt uit een familie waarin de beeldende kunst centraal staat, Paul van Vliet. Tekenen en schilderen kan hij niet, maar met woorden knutselen gaat hem goed af. Hij bundelde zijn ervaringen en herinneringen van een carrière van ruim 60 jaar. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Paul van Vliet in Op1 over 60-jarige theatercarrière

Hij komt uit een familie waarin de beeldende kunst centraal staat, Paul van Vliet. Tekenen en schilderen kan hij niet, maar met woorden knutselen gaat hem goed af. Hij bundelde zijn ervaringen en herinneringen van een carrière van ruim 60 jaar.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul van Vliet in Op1 over 60-jarige theatercarrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier