Bekijk hele interview Mark Rutte bij Nieuwsuur over nieuwe bestuurscultuur

Bekijk hele interview Mark Rutte bij Nieuwsuur over nieuwe bestuurscultuur

Er werd door politieke voor- en tegenstanders reikhalzend uitgekeken naar het interview dat demissionair premier Mark Rutte (VVD) maandagavond gaf in Nieuwsuur. Hij zou "radicale ideeën" aankondigen over een nieuwe bestuurscultuur.

Lees verder onder de video.

Bekijk hele interview <em>Mark Rutte</em> bij <em>Nieuwsuur</em> over nieuwe bestuurscultuur Er werd door politieke voor- en tegenstanders reikhalzend uitgekeken naar het interview dat demissionair premier Mark Rutte (VVD) maandagavond gaf in Nieuwsuur. Hij zou "radicale ideeën" aankondigen over een nieuwe bestuurscultuur. Lees verder onder de video. Vertrouwen terugwinnenRutte ging bij Nieuwsuur in gesprek met presentatrice Mariëlle Tweebeke, die bekendstaat om haar pittige interviewstijl. Ook nu werd het de gast-politicus niet makkelijk gemaakt. Tijdens het gesprek vertelde Rutte onder meer dat hij niet opeens alles gaat veranderen, maar dat hij de afgelopen tijd wel diep heeft nagedacht over zijn positie. Nog altijd moet hij het vertrouwen van de oppositie én veel burgers terugwinnen. Bekijk het fragment uit Nieuwsuur hierboven. Je kunt alle afleveringen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maandag in Nieuwsuur: Mark Rutte over Omtzigt en nieuwe bestuurscultuur (video) Bekijk deze video » Interview Mark Rutte bij Nieuwsuur: "Debat 1 april heeft mij diep geraakt" Bekijk deze video »
Politiek :
Bekijk hele interview Mark Rutte bij Nieuwsuur over nieuwe bestuurscultuur

Vertrouwen terugwinnen
Rutte ging bij Nieuwsuur in gesprek met presentatrice Mariëlle Tweebeke, die bekendstaat om haar pittige interviewstijl. Ook nu werd het de gast-politicus niet makkelijk gemaakt. Tijdens het gesprek vertelde Rutte onder meer dat hij niet opeens alles gaat veranderen, maar dat hij de afgelopen tijd wel diep heeft nagedacht over zijn positie. Nog altijd moet hij het vertrouwen van de oppositie én veel burgers terugwinnen.

Bekijk het fragment uit Nieuwsuur hierboven. Je kunt alle afleveringen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV