Beau gemist? Frank Lammers en Elize Schaap vertellen bij hun camper over Ferry

Beau gemist? Frank Lammers en Elize Schaap vertellen bij hun camper over Ferry

Na het (internationale) succes van de Netflix-serie Undercover verschijnt op vrijdag 14 mei de spin-off film Ferry, met een hoofdrol voor Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers). Beau van Erven Dorens interviewt Lammers en tegenspeelster Elize Schaap voor hun eigen camper in Amsterdam.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Frank Lammers en Elize Schaap vertellen bij hun camper over <em>Ferry</em> Na het (internationale) succes van de Netflix-serie Undercover verschijnt op vrijdag 14 mei de spin-off film Ferry, met een hoofdrol voor Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers). Beau van Erven Dorens interviewt Lammers en tegenspeelster Elize Schaap voor hun eigen camper in Amsterdam. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. ChemieEr is een speciale Ferry-camper op de parkeerplaats bij de studio van Beau geplaatst, waar Lammers en Schaap zitten om geïnterviewd te worden. Van Erven Dorens vertelt dat vooral de chemie tussen de twee hoofdrolspelers hem opvalt. Volgens Schaap is dat op een hele natuurlijke manier ontstaan; het helpt ook dat de twee het uitstekend met elkaar kunnen vinden. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Lees hier waar je vanaf vrijdag 14 mei Ferry kunt streamen.
Talkshow :
Beau gemist? Frank Lammers en Elize Schaap vertellen bij hun camper over Ferry

Chemie
Er is een speciale Ferry-camper op de parkeerplaats bij de studio van Beau geplaatst, waar Lammers en Schaap zitten om geïnterviewd te worden. Van Erven Dorens vertelt dat vooral de chemie tussen de twee hoofdrolspelers hem opvalt. Volgens Schaap is dat op een hele natuurlijke manier ontstaan; het helpt ook dat de twee het uitstekend met elkaar kunnen vinden.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Lees hier waar je vanaf vrijdag 14 mei Ferry kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Frank Lammers en Elize Schaap vertellen bij hun camper over Ferry of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV