Kijk LIVE naar persconferentie 11 mei over mogelijke versoepelingen coronaregels

Kijk LIVE naar persconferentie 11 mei over mogelijke versoepelingen coronaregels

Bekijk de persconferentie van 11 mei door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de versoepelingen terug bij Gids.tv.

Kijk hierboven op dinsdag 11 mei vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Dinsdagavond (11 mei) geven demissionair premier Mark Rutte (VVD) en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge (CDA) weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Het is nog even spannend of er versoepelingen mogelijk zijn.

Plan
Enkele weken geleden presenteerde het kabinet een plan om stapsgewijs uit de coronacrisis te komen, waar ook meteen data aan gehangen werden. Volgens Rutte stonden die data echter geenszins vast en dat lijkt logisch, want op dit moment worden er niet heel veel versoepelingen verwacht. Het is bovendien voor het eerst dat er nog nauwelijks iets bekend is over de inhoud van de persconferentie, omdat het kabinet pas vandaag de laatste knopen doorhakt.

Kijk hierboven op dinsdag 11 mei vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van dinsdag 20 april, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 11 mei</em> over mogelijke versoepelingen coronaregels Bekijk de persconferentie van 11 mei door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de versoepelingen terug bij Gids.tv. Kijk hierboven op dinsdag 11 mei vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Dinsdagavond (11 mei) geven demissionair premier Mark Rutte (VVD) en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge (CDA) weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Het is nog even spannend of er versoepelingen mogelijk zijn. PlanEnkele weken geleden presenteerde het kabinet een plan om stapsgewijs uit de coronacrisis te komen, waar ook meteen data aan gehangen werden. Volgens Rutte stonden die data echter geenszins vast en dat lijkt logisch, want op dit moment worden er niet heel veel versoepelingen verwacht. Het is bovendien voor het eerst dat er nog nauwelijks iets bekend is over de inhoud van de persconferentie, omdat het kabinet pas vandaag de laatste knopen doorhakt. Kijk hierboven op dinsdag 11 mei vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van dinsdag 20 april, terugkijken. Bekijk ook Bekijk hele interview Mark Rutte bij Nieuwsuur over nieuwe bestuurscultuur Bekijk deze video » Beau gemist? Wouter de Winther over interview Mark Rutte: "Een teleurstelling" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 11 mei over mogelijke versoepelingen coronaregelsActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV