Video: gaan profvoetballers private beveiliging inhuren na overval Eran Zahavi?

Video: gaan profvoetballers private beveiliging inhuren na overval Eran Zahavi?

Het gebeurt helaas steeds vaker: profvoetballers die worden beroofd op het moment dat ze niet thuis zijn vanwege een wedstrijd. "Heel Nederland was afgelopen weekend geschokt door de brute roof in het huis van PSV-spits Eran Zahavi. Twee overvallers stonden bij zijn gezin voor de deur, bonden zijn vrouw en kinderen vast en schuwden geweld niet", vertelt WNL-presentatrice Jill Bleiksloot.

'Mooie spullen op Instagram'
Vanwege dergelijke incidenten groeit in Engeland en Frankrijk de markt voor private beveiling. "De verwachting is dat dat hier nu ook gaat gebeuren. Profvoetballers en hun vrouwen zetten veel op Instagram. Ze hebben mooie spullen die zichtbaar zijn en dan zijn die paar euro's voor een beveiliger natuurlijk ook geen overbodige luxe." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: gaan profvoetballers private beveiliging inhuren na overval <em>Eran Zahavi</em>? Het gebeurt helaas steeds vaker: profvoetballers die worden beroofd op het moment dat ze niet thuis zijn vanwege een wedstrijd. "Heel Nederland was afgelopen weekend geschokt door de brute roof in het huis van PSV-spits Eran Zahavi. Twee overvallers stonden bij zijn gezin voor de deur, bonden zijn vrouw en kinderen vast en schuwden geweld niet", vertelt WNL-presentatrice Jill Bleiksloot. 'Mooie spullen op Instagram'Vanwege dergelijke incidenten groeit in Engeland en Frankrijk de markt voor private beveiling. "De verwachting is dat dat hier nu ook gaat gebeuren. Profvoetballers en hun vrouwen zetten veel op Instagram. Ze hebben mooie spullen die zichtbaar zijn en dan zijn die paar euro's voor een beveiliger natuurlijk ook geen overbodige luxe." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Dit is wat er precies gebeurde tijdens de overval bij Eran Zahavi thuis Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? René van der Gijp over overval familie Zahavi: "Doe geen Rolex om" Bekijk deze video »
TV :
Video: gaan profvoetballers private beveiliging inhuren na overval Eran Zahavi?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: gaan profvoetballers private beveiliging inhuren na overval Eran Zahavi? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV