Video: is Naomy nieuwe vriendin Rico Verhoeven?

Video: is Naomy nieuwe vriendin Rico Verhoeven?

Personal trainer en influencer Naomy van Beem zou zomaar eens de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven kunnen zijn: "In januari hebben we in Weekend al onthuld dat ze de twee het heel goed met elkaar konden vinden. Zij maakte er toen al niet echt een geheim van ze af en toe afspraakjes hadden", vertelt Bart Ettekoven.

'Niet verliefd'
Is het nu dan officieel 'aan' tussen de twee? "We hebben ze gespot, afgelopen weekend in Marbella. Kijk ze eens zitten daar, met z'n tweeën", aldus de hoofdredacteur van Weekend. Het managent van Verhoeven laat overigens weten dat de kickbokser niet verliefd is, wel in Marbella was maar Naomy 'toevallig' tegenkwam. To be continued. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: is <em>Naomy</em> nieuwe vriendin Rico Verhoeven? Personal trainer en influencer Naomy van Beem zou zomaar eens de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven kunnen zijn: "In januari hebben we in Weekend al onthuld dat ze de twee het heel goed met elkaar konden vinden. Zij maakte er toen al niet echt een geheim van ze af en toe afspraakjes hadden", vertelt Bart Ettekoven. 'Niet verliefd'Is het nu dan officieel 'aan' tussen de twee? "We hebben ze gespot, afgelopen weekend in Marbella. Kijk ze eens zitten daar, met z'n tweeën", aldus de hoofdredacteur van Weekend. Het managent van Verhoeven laat overigens weten dat de kickbokser niet verliefd is, wel in Marbella was maar Naomy 'toevallig' tegenkwam. To be continued. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. View this post on Instagram A post shared by 𝙉𝙑𝘽 | Hustle Hard (@naomyvanbeem) Bekijk ook Rico Verhoeven over breuk met Jacky: "Het is allemaal zwaar en lastig" Bekijk deze video »
TV :
Video: is Naomy nieuwe vriendin Rico Verhoeven?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: is Naomy nieuwe vriendin Rico Verhoeven? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier