Bekijk beelden zwangerschapsecho van Maxime Meiland

Bekijk beelden zwangerschapsecho van Maxime Meiland

Maxime Meiland en Leroy kijken uit naar de komst van hun eerste kindje samen. De twee delen dinsdag een video van de zwangerschapsecho. Je kunt de beelden in de Shownieuws-video hieronder zien.

Lees verder onder de video.

Bekijk beelden zwangerschapsecho van <em>Maxime Meiland</em> Maxime Meiland en Leroy kijken uit naar de komst van hun eerste kindje samen. De twee delen dinsdag een video van de zwangerschapsecho. Je kunt de beelden in de Shownieuws-video hieronder zien. Lees verder onder de video. Een meisjeIn Chateau Meiland was eerder te zien hoe Maxime en Leroy het geslacht bekendmaakten: "Een meisje!!!" gilde Maxime het enthousiast uit. Ook Martien en Erica zijn dolblij." "Een meisje! Ik zei het toch!", aldus een emotionele Martien in de populaire serie. Bekijk hierboven de Shownieuws-beelden met de zwangerschapsecho. Bekijk ook Leuk: Zwangere Maxime Meiland krijgt Moederdag cadeau: "Is dat voor mama!?" Bekijk deze video » Maxime Meiland bij Beau: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden" Bekijk deze video »
Show :
Bekijk beelden zwangerschapsecho van Maxime Meiland

Een meisje
In Chateau Meiland was eerder te zien hoe Maxime en Leroy het geslacht bekendmaakten: "Een meisje!!!" gilde Maxime het enthousiast uit. Ook Martien en Erica zijn dolblij." "Een meisje! Ik zei het toch!", aldus een emotionele Martien in de populaire serie. Bekijk hierboven de Shownieuws-beelden met de zwangerschapsecho.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden zwangerschapsecho van Maxime Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier