Isa Hoes maakt grote fout in BN'ers in het ziekenhuis: "Oh sukkel"

Isa Hoes maakt grote fout in BN'ers in het ziekenhuis: "Oh sukkel"

Isa Hoes heeft niet de juiste waarde genoteerd tijdens haar 'stage' in het ziekenhuis: "Dan denk ik echt: oh sukkel. Dit is geen scene uit een film. Ik kan het niet even overdoen. Dit was het gewoon", zegt Isa na de gemaakte fout. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Isa Hoes</em> maakt grote fout in <em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: &quot;Oh sukkel&quot; Isa Hoes heeft niet de juiste waarde genoteerd tijdens haar 'stage' in het ziekenhuis: "Dan denk ik echt: oh sukkel. Dit is geen scene uit een film. Ik kan het niet even overdoen. Dit was het gewoon", zegt Isa na de gemaakte fout. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Isa Hoes krijgt black-out tijdens bloeddruk meten Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx loopt geschrokken de kamer uit Bekijk deze video »
TV :
Isa Hoes maakt grote fout in BN'ers in het ziekenhuis: "Oh sukkel"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Isa Hoes maakt grote fout in BN'ers in het ziekenhuis: "Oh sukkel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier