Zien: Monic Hendrickx in tranen om heftig vader-dochter verhaal (BN'ers in het ziekenhuis)

Zien: Monic Hendrickx in tranen om heftig vader-dochter verhaal (BN'ers in het ziekenhuis)

Monic Hendrickx krijgt in het SBS6-programma BN'ers in het ziekenhuis een heftig verhaal te horen en houdt het niet droog. Bekijk het fragment met Monic hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Monic Hendrickx</em> in tranen om <em>heftig</em> vader-dochter verhaal (BN'ers in het ziekenhuis) Monic Hendrickx krijgt in het SBS6-programma BN'ers in het ziekenhuis een heftig verhaal te horen en houdt het niet droog. Bekijk het fragment met Monic hieronder. Lees verder onder de video. Hart 10 minuten stilgestaanActrice Monic kan heel wat tranen faken, maar ze laat echte tranen bij het horen van het verdrietige vader-dochter verhaal in BN'ers in het ziekenhuis. De vader moest namelijk de bloedsomloop van zijn dochter regelen: "Haar hart heeft 10 minuten stilgestaan", vertelt hij. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hierboven. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Monic Hendrickx spreekt Surinaams in Koffietijd: "Ik wil het graag goed leren" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Monic Hendrickx in tranen om heftig vader-dochter verhaal (BN'ers in het ziekenhuis)

Hart 10 minuten stilgestaan
Actrice Monic kan heel wat tranen faken, maar ze laat echte tranen bij het horen van het verdrietige vader-dochter verhaal in BN'ers in het ziekenhuis. De vader moest namelijk de bloedsomloop van zijn dochter regelen: "Haar hart heeft 10 minuten stilgestaan", vertelt hij. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hierboven.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Monic Hendrickx in tranen om heftig vader-dochter verhaal (BN'ers in het ziekenhuis) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier