BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen flirt met patiënt

BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen flirt met patiënt

Olcay Gulsen mag in het SBS6-programma BN'ers in het ziekenhuis een patiënt ontslaan omdat het weer goed met hem gaat. De man vindt het erg jammer en wil Olcays ogen niet missen. Bekijk het fragment met Olcay hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: <em>Olcay Gulsen</em> flirt met patiënt Olcay Gulsen mag in het SBS6-programma BN'ers in het ziekenhuis een patiënt ontslaan omdat het weer goed met hem gaat. De man vindt het erg jammer en wil Olcays ogen niet missen. Bekijk het fragment met Olcay hieronder. Lees verder onder de video. Flirten in het ziekenhuisOlcay Gulsen vindt het te gek dat ze de overdracht mag doen om meneer De Boer te ontslaan. Maar dan gebeurt er iets onverwachts. De man wil Olcay niet missen vanwege haar mooie ogen. Olcay flirt ook een beetje terug: "Ik zou u ook voor mezelf willen", zegt ze. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hierboven. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Isa Hoes maakt grote fout in BN'ers in het ziekenhuis: "Oh sukkel" Bekijk deze video » Zien: Monic Hendrickx in tranen om heftig vader-dochter verhaal (BN'ers in het ziekenhuis) Bekijk deze video »
TV :
BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen flirt met patiënt

Flirten in het ziekenhuis
Olcay Gulsen vindt het te gek dat ze de overdracht mag doen om meneer De Boer te ontslaan. Maar dan gebeurt er iets onverwachts. De man wil Olcay niet missen vanwege haar mooie ogen. Olcay flirt ook een beetje terug: "Ik zou u ook voor mezelf willen", zegt ze. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hierboven.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen flirt met patiënt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier