Zien: Stalker van Ilham stopt niet: "Als ik doodga, heb je pas rust" (Gestalkt)

Zien: Stalker van Ilham stopt niet: "Als ik doodga, heb je pas rust" (Gestalkt)

In het programma Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De stalker van Ilham is niet van plan te stoppen, het gaat er vrij ziekelijk aan toe. Bekijk een fragment van Gestalkt (dinsdag 11 mei) hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Stalker van Ilham stopt niet: &quot;Als ik doodga, heb je pas rust&quot; (<em>Gestalkt</em>) In het programma Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De stalker van Ilham is niet van plan te stoppen, het gaat er vrij ziekelijk aan toe. Bekijk een fragment van Gestalkt (dinsdag 11 mei) hieronder. Lees verder onder de video. "Als ik doodga"Ilham wordt sinds 2016 gestalkt vertelt ze aan Olcay Gulsen. Onderweg, thuis, overal is haar ex op de loer. Ilham kan geen kant op. Haar stalker lijkt niet te stoppen want hij zei een keer tegen haar: "Als ik doodga, dan heb je pas rust." Bekijk hierboven het fragment met Ilham. Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Olcay Gulsen confronteert stalker in Gestalkt: "Toen ik dit hoorde moest ik echt kotsen" Bekijk deze video » Zien: Olcay Gulsen pakt stalker aan op terras: "Wat doe jij daar!?" Bekijk deze video »

"Als ik doodga"
Ilham wordt sinds 2016 gestalkt vertelt ze aan Olcay Gulsen. Onderweg, thuis, overal is haar ex op de loer. Ilham kan geen kant op. Haar stalker lijkt niet te stoppen want hij zei een keer tegen haar: "Als ik doodga, dan heb je pas rust." Bekijk hierboven het fragment met Ilham.

Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Stalker van Ilham stopt niet: "Als ik doodga, heb je pas rust" (Gestalkt) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV