Levenslang met dwang: Kate maakt zich zorgen om make-up tijdens schoonmaken stallen

Levenslang met dwang: Kate maakt zich zorgen om make-up tijdens schoonmaken stallen

Kate krijgt een flinke uitdaging voor de kiezen in Levenslang met dwang: ze moet helpen bij het schoonmaken van de stallen. Ze is de viezigheid en het krijgen van vuile handen niet gewend en tijdens het werk maakt ze zich vooral zorgen om haar uiterlijk. Kate zou niets liever dan een spiegeltje erbij pakken en haar make-up bijwerken.

Bekijk het fragment uit Levenslang met dwang? hieronder.

Levenslang met dwang? is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Levenslang met dwang</em>: Kate maakt zich zorgen om make-up tijdens schoonmaken stallen Kate krijgt een flinke uitdaging voor de kiezen in Levenslang met dwang: ze moet helpen bij het schoonmaken van de stallen. Ze is de viezigheid en het krijgen van vuile handen niet gewend en tijdens het werk maakt ze zich vooral zorgen om haar uiterlijk. Kate zou niets liever dan een spiegeltje erbij pakken en haar make-up bijwerken. Bekijk het fragment uit Levenslang met dwang? hieronder. Levenslang met dwang? is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Levenslang met Dwang?: Verhuizing veroorzaakt stress bij mensen met controledwang Bekijk deze video » Levenslang met Dwang?: paardrijden en yoga tussen de geiten geeft rust Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Levenslang met dwang: Kate maakt zich zorgen om make-up tijdens schoonmaken stallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier