Luister: Nieuwe single Hef je glas van Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank

Luister: Nieuwe single Hef je glas van Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank

Morgen, woensdag 12 mei, komt de nieuwe single Hef je glas uit. Dit laat Rolf Sanchez op Instagram weten. Hij zingt samen met Marco Borsato het opzwepende nummer. Rolf laat alvast een stukje van de single horen. Bekijk de video hieronder en luister!

Lees verder onder de video.

Luister: Nieuwe single <em>Hef je glas</em> van <em>Marco Borsato, Rolf Sanchez &amp; John Ewbank</em> Morgen, woensdag 12 mei, komt de nieuwe single Hef je glas uit. Dit laat Rolf Sanchez op Instagram weten. Hij zingt samen met Marco Borsato het opzwepende nummer. Rolf laat alvast een stukje van de single horen. Bekijk de video hieronder en luister! Lees verder onder de video. Zin in het levenRolf zong eerder al met Marco Borsato de single: 'Een moment'. Dat lied was in samenwerking met John Ewbank, net als het nieuwe nummer Hef je Glas. Art Rooijakkers probeerde in een aflevering van Rooijakkers over de Vloer de zangers al te verleiden tot een stukje acapella, maar dat durven ze niet aan. Marco liet in deze uitzending weten het fijn te vinden dat Rolf in zijn (muzikale) leven is gekomen. Door Rolf heeft Marco weer zin in het leven na zijn scheiding met Leontine. Bekijk ook Zien: Marco Borsato en Rolf Sanchez hebben groot nieuws in Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video » Marco Borsato op de gevoelige plaat: "Grootste fout is mijn scheiding"(video) Bekijk deze video »

Zin in het leven
Rolf zong eerder al met Marco Borsato de single: 'Een moment'. Dat lied was in samenwerking met John Ewbank, net als het nieuwe nummer Hef je Glas. Art Rooijakkers probeerde in een aflevering van Rooijakkers over de Vloer de zangers al te verleiden tot een stukje acapella, maar dat durven ze niet aan. Marco liet in deze uitzending weten het fijn te vinden dat Rolf in zijn (muzikale) leven is gekomen. Door Rolf heeft Marco weer zin in het leven na zijn scheiding met Leontine.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Luister: Nieuwe single Hef je glas van Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier