Frustraties lopen hoog op in Snackmasters: "Fucking hell!"

Frustraties lopen hoog op in Snackmasters: "Fucking hell!"

Dinsdagavond nemen opnieuw twee sterrenchefs het tegen elkaar op in het programma Snackmasters op RTL 4. Daarin blijkt maar weer hoe lastig het is om sommige snacks te maken en daardoor lopen de frustraties soms hoog op. "Fucking hell, ik wist niet dat dit zo lastig was. Shit man!"

Bekijk het fragment uit Snackmasters hieronder.

Snackmasters is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Snackmasters terugkijken bij Gids.tv.

Frustraties lopen hoog op in <em>Snackmasters</em>: &quot;Fucking hell!&quot; Dinsdagavond nemen opnieuw twee sterrenchefs het tegen elkaar op in het programma Snackmasters op RTL 4. Daarin blijkt maar weer hoe lastig het is om sommige snacks te maken en daardoor lopen de frustraties soms hoog op. "Fucking hell, ik wist niet dat dit zo lastig was. Shit man!" Bekijk het fragment uit Snackmasters hieronder. Snackmasters is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Snackmasters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen en Martijn Krabbé dagen chefs uit in Snackmasters Bekijk deze video » Snackmasters: zoons sterrenchef André Gerrits hebben liever koekje uit supermarkt Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frustraties lopen hoog op in Snackmasters: "Fucking hell!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier