Qucee over ruzie en vriendschap met Nesim: "Het moest zo zijn" (Music Memories)

Qucee over ruzie en vriendschap met Nesim: "Het moest zo zijn" (Music Memories)

Deze week neemt Qucee plaats in de 538-stoelen bij Music Memories. Samen met Igmar gaat hij terug naar dierbare herinneringen uit het verleden. Dit doen ze aan de hand van muziek. Zo vertelt hij over de vriendschap met Nesim en meer.

Lees meer onder de video.

<em>Qucee</em> over ruzie en vriendschap met <em>Nesim</em>: &quot;Het moest zo zijn&quot; (<em>Music Memories</em>) Deze week neemt Qucee plaats in de 538-stoelen bij Music Memories. Samen met Igmar gaat hij terug naar dierbare herinneringen uit het verleden. Dit doen ze aan de hand van muziek. Zo vertelt hij over de vriendschap met Nesim en meer. Lees meer onder de video. Rebelse pubertijdOok vertelt Qucee de periode waarin hij zijn vriendin Steffie leerde kennen, het enorme succes van Supergaande, zijn rebelse pubertijd, hoe het was om vader te worden en is hij open over de zwaarste tijd uit zijn leven. Bekijk ook Frans Bauer vertelt over De Bauers: bestemming onbekend: "Bijzondere tv" Bekijk deze video » Zien: Ta Joela over zijn onterechte arrestatie en liefdesverdriet in Release Reacties Bekijk deze video »
Muziek :
Qucee over ruzie en vriendschap met Nesim: "Het moest zo zijn" (Music Memories)

Rebelse pubertijd
Ook vertelt Qucee de periode waarin hij zijn vriendin Steffie leerde kennen, het enorme succes van Supergaande, zijn rebelse pubertijd, hoe het was om vader te worden en is hij open over de zwaarste tijd uit zijn leven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Qucee over ruzie en vriendschap met Nesim: "Het moest zo zijn" (Music Memories) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier