Video: Vrouw treft uit elkaar getrokken hond aan tijdens wandeling

Video: Vrouw treft uit elkaar getrokken hond aan tijdens wandeling

An de Groot was gisteren lekker haar hond aan het uitlaten, tot ze een verschrikkelijke ontdekking deed. An zag namelijk twee grote stukken van een hond liggen tegen een boom aan. In het begin dacht ze dat iemand haar in de maling aan het nemen was, toen ze dichterbij kwam zag ze inderdaad dat het om echte stukken van een verscheurde hond was.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: Vrouw treft uit elkaar getrokken <em>hond</em> aan tijdens wandeling An de Groot was gisteren lekker haar hond aan het uitlaten, tot ze een verschrikkelijke ontdekking deed. An zag namelijk twee grote stukken van een hond liggen tegen een boom aan. In het begin dacht ze dat iemand haar in de maling aan het nemen was, toen ze dichterbij kwam zag ze inderdaad dat het om echte stukken van een verscheurde hond was. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Patty Brard krijgt schrik van haar leven door hond: "Wat ben jij aan het doen!?" Bekijk deze video » Zien: De hond van Danny Froger snapt er niks van Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Vrouw treft uit elkaar getrokken hond aan tijdens wandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier