Bijzondere beelden: Indiërs smeren zich in met koeienstront tegen corona

Bijzondere beelden: Indiërs smeren zich in met koeienstront tegen corona

Opmerkelijke beelden uit India vandaag, veel inwoners van het land smeren zich massaal in met koeienstront in de hoop een coronabesmetting te voorkomen. Het ritueel bestaat al langer in het land, omdat het geloof stelt dat koeien over reinigende krachten bezitten. Artsen in India waarschuwen nu dat het niet werkt tegen corona.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: <em>Indiërs</em> smeren zich in met <em>koeienstront</em> tegen <em>corona</em> Opmerkelijke beelden uit India vandaag, veel inwoners van het land smeren zich massaal in met koeienstront in de hoop een coronabesmetting te voorkomen. Het ritueel bestaat al langer in het land, omdat het geloof stelt dat koeien over reinigende krachten bezitten. Artsen in India waarschuwen nu dat het niet werkt tegen corona. Tekst gaat verder onder de video. Coronacijfers IndiaHet gaat niet goed met het aantal coronabesmettingen in India, volgens viroloog Marion Koopmans loopt de situatie volledig uit de hand in de dichtbevolkte wijken. De zorg in India is niet zo modern als in de meeste Europese landen, veel mensen sterven nadat ze het virus hebben opgelopen. Bekijk de opmerkelijke beelden van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Ziekenhuizen in India geplunderd vanwege tekort aan zuurstoftanks Bekijk deze video » Video: Bruidskoppel in India gaat trouwen ondanks corona besmetting Bekijk deze video »
Buitenland :
Bijzondere beelden: Indiërs smeren zich in met koeienstront tegen corona

Coronacijfers India
Het gaat niet goed met het aantal coronabesmettingen in India, volgens viroloog Marion Koopmans loopt de situatie volledig uit de hand in de dichtbevolkte wijken. De zorg in India is niet zo modern als in de meeste Europese landen, veel mensen sterven nadat ze het virus hebben opgelopen.

Bekijk de opmerkelijke beelden van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Indiërs smeren zich in met koeienstront tegen corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier