Video: Joe Dombrowski wint de vierde etappe van de Giro d'Italia

Video: Joe Dombrowski wint de vierde etappe van de Giro d'Italia

Nadat gisteren de Nederlander Taco van der Hoorn op spectaculaire wijze de derde etappe van de Giro d'Italia wist te winnen, was het vandaag de Amerikaanse Joe Dombrowski die als eerste over de finishlijn kwam in Sestola.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Joe Dombrowski</em> wint de vierde etappe van de <em>Giro d'Italia</em> Nadat gisteren de Nederlander Taco van der Hoorn op spectaculaire wijze de derde etappe van de Giro d'Italia wist te winnen, was het vandaag de Amerikaanse Joe Dombrowski die als eerste over de finishlijn kwam in Sestola. Tekst gaat verder onder de video. Serieuze klimetappeHet was voor alle renners vandaag de eerste echte klimetappe van de Giro, die in druilerige weersomstandigheden verreden werd. De Amerikaan Joe Dombrowski wist op een knappe wijze de etappe te winnen. Alessandro de Marchi mag morgen in de roze trui beginnen aan de vijfde etappe van de Giro d'Italia. Bekijk de beelden van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Giro d'Italia 2021: Bekijk de samenvatting van etappe 1 Bekijk deze video » Giro d’Italia 2021: Bekijk de samenvatting van etappe 2 Bekijk deze video » Taco van der Hoorn euforisch na zege Giro d'Italia: "Fuck I'm gonna make it" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Video: Joe Dombrowski wint de vierde etappe van de Giro d'Italia

Serieuze klimetappe
Het was voor alle renners vandaag de eerste echte klimetappe van de Giro, die in druilerige weersomstandigheden verreden werd. De Amerikaan Joe Dombrowski wist op een knappe wijze de etappe te winnen. Alessandro de Marchi mag morgen in de roze trui beginnen aan de vijfde etappe van de Giro d'Italia.

Bekijk de beelden van Eurosport Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Joe Dombrowski wint de vierde etappe van de Giro d'Italia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier