Terugkijken: persconferentie 11 mei door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen

Terugkijken: persconferentie 11 mei door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen

Op dinsdag 11 mei gaven demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge een persconferentie over de huidige coronamaatregelen. Het lijkt de goede kant op te gaan en als we Rutte mogen geloven, gaan we een 'mooie zomer' tegemoet.

Terugkijken: <em>persconferentie 11 mei</em> door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen Op dinsdag 11 mei gaven demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge een persconferentie over de huidige coronamaatregelen. Het lijkt de goede kant op te gaan en als we Rutte mogen geloven, gaan we een 'mooie zomer' tegemoet. PauzeknopEr zijn versoepelingen bekendgemaakt, maar die staan nog even on hold. Er kan op de zogeheten 'pauzeknop' gedrukt worden waardoor de versoepelingen die zijn aangekondigd, maandag toch niet hun intrede vinden. Daarbij gaat het over het openen van sportscholen, pretparken, dierentuinen en ook voor de vakantieliefhebbers onder ons is er goed nieuws. Het lijkt erop dat we een mooie zomer krijgen met vakanties naar onder andere Frankrijk en Spanje. 19 mei gaan de versoepelingen in, mocht dit verantwoord zijn kijkend naar de besmettingscijfers. Bekijk de persconferentie van 11 mei door Mark Rutte en Hugo de Jonge hierboven terug. Bekijk ook Kijk LIVE naar persconferentie 11 mei over mogelijke versoepelingen coronaregels Bekijk deze video » Video: Sportscholen mogen volgende week misschien hun deuren openen Bekijk deze video » Mark Rutte over pretparken, dierentuinen en zwembaden tijdens persconferentie 11 mei (video) Bekijk deze video »
Kijktip :
Terugkijken: persconferentie 11 mei door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen

Pauzeknop
Er zijn versoepelingen bekendgemaakt, maar die staan nog even on hold. Er kan op de zogeheten 'pauzeknop' gedrukt worden waardoor de versoepelingen die zijn aangekondigd, maandag toch niet hun intrede vinden. Daarbij gaat het over het openen van sportscholen, pretparken, dierentuinen en ook voor de vakantieliefhebbers onder ons is er goed nieuws. Het lijkt erop dat we een mooie zomer krijgen met vakanties naar onder andere Frankrijk en Spanje. 19 mei gaan de versoepelingen in, mocht dit verantwoord zijn kijkend naar de besmettingscijfers.

Bekijk de persconferentie van 11 mei door Mark Rutte en Hugo de Jonge hierboven terug.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie 11 mei door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier