De Vooravond: Ernst Kuiper acht kans dat besmettingen weer gaan stijgen reëel

De Vooravond: Ernst Kuiper acht kans dat besmettingen weer gaan stijgen reëel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

De Vooravond: <em>Ernst Kuiper</em> acht kans dat <em>besmettingen</em> weer gaan <em>stijgen</em> reëel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens de persconferentie van vanavond zijn er weer allemaal versoepelingen aangekondigd voor over twee weken. Volgens Ernst Kuipers moeten we alleen niet uitsluiten dat de besmetting cijfers weer omhoog gaan, en dat de noodknop ingedrukt moet worden. Damiaan Denys vond het maar een verwarrende toespraak van Mark Rutte. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Ernst Kuiper acht kans dat besmettingen weer gaan stijgen reëel

Tijdens de persconferentie van vanavond zijn er weer allemaal versoepelingen aangekondigd voor over twee weken. Volgens Ernst Kuipers moeten we alleen niet uitsluiten dat de besmetting cijfers weer omhoog gaan, en dat de noodknop ingedrukt moet worden. Damiaan Denys vond het maar een verwarrende toespraak van Mark Rutte.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Ernst Kuiper acht kans dat besmettingen weer gaan stijgen reëel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier