Bekijk de beelden: Rapper Hef stapt in de auto bij Andy van der Meijde

Bekijk de beelden: Rapper Hef stapt in de auto bij Andy van der Meijde

Niemand minder dan de Nederlandse rap-legende Hef stapt deze week in de auto bij Andy van der Meijde. Heeft al 10 albums uitgebracht, veel hits en awards op zijn naam en doet het nu ook geweldig met zijn Podcast Rookworst. De hoogste tijd voor een goed gesprek met Andy.

Bekijk de video van Bij Andy in de Auto hieronder.

Bekijk de beelden: Rapper <em>Hef</em> stapt in de auto bij <em>Andy van der Meijde</em> Niemand minder dan de Nederlandse rap-legende Hef stapt deze week in de auto bij Andy van der Meijde. Heeft al 10 albums uitgebracht, veel hits en awards op zijn naam en doet het nu ook geweldig met zijn Podcast Rookworst. De hoogste tijd voor een goed gesprek met Andy. Bekijk de video van Bij Andy in de Auto hieronder. Bekijk ook Fabiola Volkers in Bij Andy in de auto: "Aangerand door voetballer" (video) Bekijk deze video » Volkszanger Mart Hoogkamer bij Andy In De Auto: "Ik was een straatschoffie" Bekijk deze video » Video: Rapper Bokoesam bij Andy in de auto over muziek, drugs en relaties Bekijk deze video »
Amusement :
Bekijk de beelden: Rapper Hef stapt in de auto bij Andy van der Meijde


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: Rapper Hef stapt in de auto bij Andy van der Meijde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier