Kiki Schippers zingt persconferentielied over testen tijdens De Vooravond

Kiki Schippers zingt persconferentielied over testen tijdens De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kiki Schippers</em> zingt <em>persconferentielied</em> over testen tijdens <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Kiki Schippers schreef weer een hilarisch nummer na afloop van de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Deze keer zingt Kiki over het vele testen: “Voor de orgie in het badhuis doe ik elke test anaal!” Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kiki Schippers zingt persconferentielied over testen tijdens De Vooravond

Kiki Schippers schreef weer een hilarisch nummer na afloop van de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Deze keer zingt Kiki over het vele testen: “Voor de orgie in het badhuis doe ik elke test anaal!”

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Schippers zingt persconferentielied over testen tijdens De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier