Zien: Hamas lanceert raketaanval op Israëlische stad Tel Aviv

Zien: Hamas lanceert raketaanval op Israëlische stad Tel Aviv

In de omgeving van de Israëlische stad Tel Aviv zijn vanavond tientallen rakketten onderschept die vanuit de Gazastrook waren afgeschoten. Hamas vuurde gisteren ook al raketten af op Israël en doet dat dus vandaag weer. De Israëlische media melden dat er minstens één persoon om het leven is gekomen toen een raket neerkwam in een buitenwijk van Tel Aviv.

Bekijk de beelden van Sky News hieronder.

Zien: <em>Hamas</em> lanceert <em>raketaanval</em> op Israëlische stad <em>Tel Aviv</em> In de omgeving van de Israëlische stad Tel Aviv zijn vanavond tientallen rakketten onderschept die vanuit de Gazastrook waren afgeschoten. Hamas vuurde gisteren ook al raketten af op Israël en doet dat dus vandaag weer. De Israëlische media melden dat er minstens één persoon om het leven is gekomen toen een raket neerkwam in een buitenwijk van Tel Aviv. Bekijk de beelden van Sky News hieronder. Bekijk ook Schokkende beelden: tientallen mensen doodgedrukt bij religieus festival in Israël Bekijk deze video » LIVE: geweld Israël laait op, Ashkelon geraakt door raketten vanuit Gaza Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Hamas lanceert raketaanval op Israëlische stad Tel Aviv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hamas lanceert raketaanval op Israëlische stad Tel Aviv of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV