Emotionele Ilse DeLange in College Tour over band met haar vader

Emotionele Ilse DeLange in College Tour over band met haar vader

Ilse Delange had een enorm sterke band met haar vader die een tijd terug is overleden. In College Tour vertelt ze over die sterke band en ook haar moeder legt daar de nadruk op: "Je weet dat hij dat mooi had gevonden en dat Ilse zo ver is gekomen", aldus de moeder van Ilse. Ilse wordt zichtbaar emotioneel door de liefdevolle woorden van haar moeder.

Bekijk het fragment uit Collegetour hieronder.

Emotionele Ilse DeLange in <em>College Tour</em> over band met haar vader Ilse Delange had een enorm sterke band met haar vader die een tijd terug is overleden. In College Tour vertelt ze over die sterke band en ook haar moeder legt daar de nadruk op: "Je weet dat hij dat mooi had gevonden en dat Ilse zo ver is gekomen", aldus de moeder van Ilse. Ilse wordt zichtbaar emotioneel door de liefdevolle woorden van haar moeder. Bekijk het fragment uit Collegetour hieronder. Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ilse DeLange scoort hit in Duitsland met Homesick, bekijk het optreden Bekijk deze video » Op1 gemist? Bekijk liveoptreden van Ilse DeLange met Clouds Bekijk deze video » College Tour: Ilse DeLange over band met Waylon Bekijk deze video »
TV :
Emotionele Ilse DeLange in College Tour over band met haar vader

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Ilse DeLange in College Tour over band met haar vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier