College Tour gemist? Ilse DeLange over irritaties tijdens organisatie Songfestival

College Tour gemist? Ilse DeLange over irritaties tijdens organisatie Songfestival

Ilse DeLange kan volgens sommige mensen om haar heen weleens lastig zijn. Al helemaal wanneer mensen haar tegenwerken: "Ik snap wel dat sommige mensen mij een beetje lastig vinden. Ik ben heel erg van het positief, constructief met elkaar te proberen zover mogelijk te komen." Daarbij heeft ze het ook over bepaalde irritaties tijdens de organisatie van het Songfestival: "Dan zeggen ze: Ga niet nog een keer naar die meneer lopen om dat te zeggen, maar dat doe ik dan toch."

Bekijk het fragment uit Collegetour hieronder.

<em>College Tour</em> gemist? <em>Ilse DeLange</em> over irritaties tijdens organisatie Songfestival Ilse DeLange kan volgens sommige mensen om haar heen weleens lastig zijn. Al helemaal wanneer mensen haar tegenwerken: "Ik snap wel dat sommige mensen mij een beetje lastig vinden. Ik ben heel erg van het positief, constructief met elkaar te proberen zover mogelijk te komen." Daarbij heeft ze het ook over bepaalde irritaties tijdens de organisatie van het Songfestival: "Dan zeggen ze: Ga niet nog een keer naar die meneer lopen om dat te zeggen, maar dat doe ik dan toch." Bekijk het fragment uit Collegetour hieronder. Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook College Tour: Ilse DeLange over band met Waylon Bekijk deze video » Emotionele Ilse DeLange in College Tour over band met haar vader Bekijk deze video »
TV :
College Tour gemist? Ilse DeLange over irritaties tijdens organisatie Songfestival

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op College Tour gemist? Ilse DeLange over irritaties tijdens organisatie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier