Gestalkt gemist? Stalker van Ilham: "Als ik tien jaar moet gaan zitten, zit ik tien jaar"

Gestalkt gemist? Stalker van Ilham: "Als ik tien jaar moet gaan zitten, zit ik tien jaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Gestalkt van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Gestalkt van 11 mei terugkijken.

<em>Gestalkt</em> gemist? Stalker van <em>Ilham</em>: &quot;Als ik tien jaar moet gaan zitten, zit ik tien jaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Gestalkt van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Gestalkt van 11 mei terugkijken. Ilham wordt extreem gestalkt door haar ex-vriend. Hij volgt haar overal naar toe, hij plaatst zelfs camera's op haar werk. Hij moet gestopt worden en daarom confronteert Olcay hem met zijn daden. Dat loopt echter op weinig uit, hij blijft overtuigt en hij stopt niet: "Als ik tien jaar moet zitten, zit ik tien jaar." Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Olcay Gulsen confronteert stalker in Gestalkt: "Toen ik dit hoorde moest ik echt kotsen" Bekijk deze video » Zien: Olcay Gulsen pakt stalker aan op terras: "Wat doe jij daar!?" Bekijk deze video » Zien: Stalker van Ilham stopt niet: "Als ik doodga, heb je pas rust" (Gestalkt) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ilham wordt extreem gestalkt door haar ex-vriend. Hij volgt haar overal naar toe, hij plaatst zelfs camera's op haar werk. Hij moet gestopt worden en daarom confronteert Olcay hem met zijn daden. Dat loopt echter op weinig uit, hij blijft overtuigt en hij stopt niet: "Als ik tien jaar moet zitten, zit ik tien jaar."

Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gestalkt gemist? Stalker van Ilham: "Als ik tien jaar moet gaan zitten, zit ik tien jaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV