Opsporing Verzocht: 16-jarig meisje bedreigd met vuurwapen door overvaller Amsterdam

Opsporing Verzocht: 16-jarig meisje bedreigd met vuurwapen door overvaller Amsterdam

<em>Opsporing Verzocht</em>: 16-jarig meisje bedreigd met <em>vuurwapen</em> door overvaller <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken. Zaterdag 3 april is er een 16-jarige medewerkster aan het werk bij de Albert Heijn om de ruimte bij de zelfscankassa's schoon te houden tot er een man met vuurwapen achter haar opduikt. Hij drukt het vuurwapen tegen het meisje aan het begint met dreigen. De dader maakt contant geld uit de kassa buit en zwaait nog een paar keer met zijn vuurwapen in de rondte voordat hij weer rustig op de fiets vertrekt. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 16-jarig meisje bedreigd met vuurwapen door overvaller Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken.

Zaterdag 3 april is er een 16-jarige medewerkster aan het werk bij de Albert Heijn om de ruimte bij de zelfscankassa's schoon te houden tot er een man met vuurwapen achter haar opduikt. Hij drukt het vuurwapen tegen het meisje aan het begint met dreigen. De dader maakt contant geld uit de kassa buit en zwaait nog een paar keer met zijn vuurwapen in de rondte voordat hij weer rustig op de fiets vertrekt.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 16-jarig meisje bedreigd met vuurwapen door overvaller Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV