Opsporing Verzocht: gewapende overval op gezin PSV-voetballer Zahavi Amsterdam

Opsporing Verzocht: gewapende overval op gezin PSV-voetballer Zahavi Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken.

Op zondagmiddag 9 mei is er een overval gepleegd bij het gezin van PSV-voetballer Eran Zahavi. In hun woning aan de Arenborg in Amsterdam-Buitenveldert werden zijn vrouw en vier jonge kinderen door twee mannen mishandeld.

<em>Opsporing Verzocht</em>: gewapende overval op gezin <em>PSV-voetballer</em> Zahavi <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken. Op zondagmiddag 9 mei is er een overval gepleegd bij het gezin van PSV-voetballer Eran Zahavi. In hun woning aan de Arenborg in Amsterdam-Buitenveldert werden zijn vrouw en vier jonge kinderen door twee mannen mishandeld. Eigen fietsEran Zahavi was zelf tijdens de overval niet thuis door een wedstrijd die hij moest spelen. Sinds vandaag is duidelijk geworden dat de twee daders beide op een eigen fiets bij het huis zijn aangekomen. Daarnaast zijn de twee daders ongeveer rond de 20 jaar oud waarvan één van de twee daders licht getint is en de andere een blanke huidskleur heeft. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: gewapende overval op gezin PSV-voetballer Zahavi Amsterdam

Eigen fiets
Eran Zahavi was zelf tijdens de overval niet thuis door een wedstrijd die hij moest spelen. Sinds vandaag is duidelijk geworden dat de twee daders beide op een eigen fiets bij het huis zijn aangekomen. Daarnaast zijn de twee daders ongeveer rond de 20 jaar oud waarvan één van de twee daders licht getint is en de andere een blanke huidskleur heeft.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: gewapende overval op gezin PSV-voetballer Zahavi Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier