Opsporing Verzocht gemist? Drie keer woningen medewerkers fruitbedrijf beschoten Hedel

Opsporing Verzocht gemist? Drie keer woningen medewerkers fruitbedrijf beschoten Hedel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Drie keer woningen medewerkers fruitbedrijf beschoten <em>Hedel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken. Medewerkers van een fruithandel in Hedel leven al twee jaar in een nachtmerrie, dat heeft alles te maken met een drugsvondst. Hierdoor zijn zij slachtoffer van een reeks aan geweldsincidenten. Het leek weer even rustig te zijn na een aantal arrestaties, maar op 2 mei ging het opnieuw mis. Ook in het weekend van 8 en 9 mei werden huizen in Kerkdriel en Velddriel beschoten. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Drie keer woningen medewerkers fruitbedrijf beschoten Hedel

Medewerkers van een fruithandel in Hedel leven al twee jaar in een nachtmerrie, dat heeft alles te maken met een drugsvondst. Hierdoor zijn zij slachtoffer van een reeks aan geweldsincidenten. Het leek weer even rustig te zijn na een aantal arrestaties, maar op 2 mei ging het opnieuw mis. Ook in het weekend van 8 en 9 mei werden huizen in Kerkdriel en Velddriel beschoten.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Drie keer woningen medewerkers fruitbedrijf beschoten Hedel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier