Opsporing Verzocht: Politie zoekt verkenners in verband met voorbereiden liquidatie Soest

Opsporing Verzocht: Politie zoekt verkenners in verband met voorbereiden liquidatie Soest

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Politie zoekt verkenners in verband met voorbereiden liquidatie <em>Soest</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken. Half maart kreeg de politie lucht van een mogelijke liquidatie die zou worden gepland in Soest. Direct daarna werd er een onderzoek gestart en door het snelle ingrijpen is er mogelijk een moord voorkomen. Drie verdachten werden aangehouden, maar nog niet iedereen is gevonden. De mannen die de buurt aan het verkennen waren, moeten nog worden gehoord. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Politie zoekt verkenners in verband met voorbereiden liquidatie Soest

Half maart kreeg de politie lucht van een mogelijke liquidatie die zou worden gepland in Soest. Direct daarna werd er een onderzoek gestart en door het snelle ingrijpen is er mogelijk een moord voorkomen. Drie verdachten werden aangehouden, maar nog niet iedereen is gevonden. De mannen die de buurt aan het verkennen waren, moeten nog worden gehoord.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Politie zoekt verkenners in verband met voorbereiden liquidatie Soest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier