Opsporing Verzocht gemist? Gezin uit Nijmegen ontsnapt aan vuurzee: "Je stikt bijna"

Opsporing Verzocht gemist? Gezin uit Nijmegen ontsnapt aan vuurzee: "Je stikt bijna"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Gezin uit <em>Nijmegen</em> ontsnapt aan vuurzee: &quot;Je stikt bijna&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken. Een gezin uit Nijmegen ontsnapt nog maar net aan de enorme vuurzee die is ontstaan door een explosief. In de nacht van 16 op 17 januari schrok de 52-jarige bewoondster wakker van een enorme knal, op dat moment stonden de vlammen al in de gang: "Je stikt bijna door de rook", reageert een van de slachtoffers. De brand bleek aangestoken. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Gezin uit Nijmegen ontsnapt aan vuurzee: "Je stikt bijna"

Een gezin uit Nijmegen ontsnapt nog maar net aan de enorme vuurzee die is ontstaan door een explosief. In de nacht van 16 op 17 januari schrok de 52-jarige bewoondster wakker van een enorme knal, op dat moment stonden de vlammen al in de gang: "Je stikt bijna door de rook", reageert een van de slachtoffers. De brand bleek aangestoken.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Gezin uit Nijmegen ontsnapt aan vuurzee: "Je stikt bijna" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier