Op1 gemist? 130 raketten op Tel Aviv afgevuurd vanuit Gaza, Ronny Naftaniel reageert

Op1 gemist? 130 raketten op Tel Aviv afgevuurd vanuit Gaza, Ronny Naftaniel reageert

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

Vreselijke beelden hebben ons land net bereikt van Tel Aviv, Israël. Er zijn zojuist 130 raketten afgevuurd vanuit Gaza en eerder op de dag zijn twee vrouwen overleden bij zo'n aanval. Daarnaast stortte een flatgebouw op de Gazastrook in waar een onbekend aantal slachtoffers viel.

<em>Op1</em> gemist? 130 raketten op <em>Tel Aviv</em> afgevuurd vanuit <em>Gaza</em>, Ronny Naftaniel reageert Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. Vreselijke beelden hebben ons land net bereikt van Tel Aviv, Israël. Er zijn zojuist 130 raketten afgevuurd vanuit Gaza en eerder op de dag zijn twee vrouwen overleden bij zo'n aanval. Daarnaast stortte een flatgebouw op de Gazastrook in waar een onbekend aantal slachtoffers viel. SchuilkeldersVoorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO) Ronny Naftaniel reageert op de gebeurtenissen: "Vrienden van mij zitten in de schuilkelders, het is ongekend. Er is een hele escalatie van bewegingen aan de gang geweest." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? 130 raketten op Tel Aviv afgevuurd vanuit Gaza, Ronny Naftaniel reageert

Schuilkelders
Voorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO) Ronny Naftaniel reageert op de gebeurtenissen: "Vrienden van mij zitten in de schuilkelders, het is ongekend. Er is een hele escalatie van bewegingen aan de gang geweest."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? 130 raketten op Tel Aviv afgevuurd vanuit Gaza, Ronny Naftaniel reageert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier