Op1: Diederik Gommers 'blij met voorstel' kabinet over pauzeknop

Op1: Diederik Gommers 'blij met voorstel' kabinet over pauzeknop

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Diederik Gommers 'blij met voorstel' kabinet over <em>pauzeknop</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. Op dinsdag 11 mei is in een persconferentie bekendgemaakt dat we gaan versoepelen, maar dat er op een ieder moment voor 19 mei nog op een pauzeknop gedrukt kan worden wanneer de cijfers weer gaan stijgen. Diederik Gommers is 'blij met dit voorstel' omdat hij de daling ook zeker waarneemt, hij wil echter nog niet te voorbarig reageren: "We zien de daling nog niet aan de ziekenhuiskant." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Diederik Gommers 'blij met voorstel' kabinet over pauzeknop

Op dinsdag 11 mei is in een persconferentie bekendgemaakt dat we gaan versoepelen, maar dat er op een ieder moment voor 19 mei nog op een pauzeknop gedrukt kan worden wanneer de cijfers weer gaan stijgen. Diederik Gommers is 'blij met dit voorstel' omdat hij de daling ook zeker waarneemt, hij wil echter nog niet te voorbarig reageren: "We zien de daling nog niet aan de ziekenhuiskant."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Diederik Gommers 'blij met voorstel' kabinet over pauzeknop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier