Anja Schreijer in Op1 over gevolgen Koningsdag voor besmettingen

Anja Schreijer in Op1 over gevolgen Koningsdag voor besmettingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Anja Schreijer</em> in <em>Op1</em> over gevolgen Koningsdag voor besmettingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. Tijdens Koningsdag hebben we gezien dat er duizenden mensen bij elkaar kwamen om een feestje te vieren, zo ook in Amsterdam. Hoofd algemene infectieziekten van de GGD Amsterdam Anja Schreijer geeft aan dat de GGD enorm hard gewerkt heeft om de clusters in kaart te brengen die zijn voortgekomen uit die feestjes: "Er zijn minimaal 17 clusters bijgekomen, maar dat is het topje van de ijsberg." Hierbij gaat het vooral om jongeren tussen de 18 en 24 jaar oud. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Anja Schreijer in Op1 over gevolgen Koningsdag voor besmettingen

Tijdens Koningsdag hebben we gezien dat er duizenden mensen bij elkaar kwamen om een feestje te vieren, zo ook in Amsterdam. Hoofd algemene infectieziekten van de GGD Amsterdam Anja Schreijer geeft aan dat de GGD enorm hard gewerkt heeft om de clusters in kaart te brengen die zijn voortgekomen uit die feestjes: "Er zijn minimaal 17 clusters bijgekomen, maar dat is het topje van de ijsberg." Hierbij gaat het vooral om jongeren tussen de 18 en 24 jaar oud.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anja Schreijer in Op1 over gevolgen Koningsdag voor besmettingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier