Op1 gemist? Pfizer-directeur Marc Kaptein over onderzoek Follow the Money

Op1 gemist? Pfizer-directeur Marc Kaptein over onderzoek Follow the Money

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Pfizer-directeur <em>Marc Kaptein</em> over onderzoek Follow the Money Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. Er bestaat momenteel een onderzoek van Follow the Money waaruit blijkt dat Pfizer in Nederland te weinig belasting betaalt. Pfizer-directeur Marc Kaptein is aanwezig aan tafel en reageert op deze geruchten: "We werken in 150 landen, we houden ons netjes aan de wet -en regelgeving." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Pfizer-directeur Marc Kaptein over onderzoek Follow the Money

Er bestaat momenteel een onderzoek van Follow the Money waaruit blijkt dat Pfizer in Nederland te weinig belasting betaalt. Pfizer-directeur Marc Kaptein is aanwezig aan tafel en reageert op deze geruchten: "We werken in 150 landen, we houden ons netjes aan de wet -en regelgeving."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Pfizer-directeur Marc Kaptein over onderzoek Follow the Money of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier