Jaap Tuinder in Beau over oorlog Nederlands-Indië en broederschap die nog steeds bestaat

Jaap Tuinder in Beau over oorlog Nederlands-Indië en broederschap die nog steeds bestaat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jaap Tuinder</em> in <em>Beau</em> over oorlog <em>Nederlands-Indië</em> en broederschap die nog steeds bestaat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. De film 'De Oost' gaat over de oorlog in Nederlands-Indië, een tijd waarover weinig beeld is verschenen. Jaap Tuinder is veteraan en was aanwezig tijdens deze oorlog. Hij benadrukt maar weer wat voor een broederschap er in die tijd is ontstaan samen met zijn collega's: "Ik heb vanochtend nog contact gehad met een oud collega. We hebben 24 juni weer een reünie." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaap Tuinder in Beau over oorlog Nederlands-Indië en broederschap die nog steeds bestaat

De film 'De Oost' gaat over de oorlog in Nederlands-Indië, een tijd waarover weinig beeld is verschenen. Jaap Tuinder is veteraan en was aanwezig tijdens deze oorlog. Hij benadrukt maar weer wat voor een broederschap er in die tijd is ontstaan samen met zijn collega's: "Ik heb vanochtend nog contact gehad met een oud collega. We hebben 24 juni weer een reünie."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jaap Tuinder in Beau over oorlog Nederlands-Indië en broederschap die nog steeds bestaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier